Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6207
Title: | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції |
Authors: | Федорчук, Валентина Григорівна Fedorchuk, Valentina |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції : навчально-методичний комплекс для здобувачів вищої освіти денної форми навчання на 2019-2020 навчальний рік / уклад. В. Г. Федорчук. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 40 с. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6207 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
НМКД 2019 - 2020 ТПЗСП.pdf | 311,22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.