Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6207
Title: Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції
Authors: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Issue Date: 2019
Citation: Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції : навчально-методичний комплекс для здобувачів вищої освіти денної форми навчання на 2019-2020 навчальний рік / уклад. В. Г. Федорчук. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 40 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6207
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НМКД 2019 - 2020 ТПЗСП.pdf311,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.