Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6255
Назва: | Застосування ґрунтових та ендофітних мікроорганізмів при використанні сидеральних культур за вирощування ячменю ярого в зоні Степу України |
Інші назви: | Application of soil and endophytic microorganisms in the use of seed crops for growing barley in the zone of the Steppe of Ukraine |
Автори: | Коваленко, Олег Анатолійович Корхова, Маргарита Михайлівна Хоменко, Аліна Константинівна Kovalenko, Oleg Korkhovа, Margarita Khomenko, Alina |
Ключові слова: | Ячмінь ярий сидерати біопрепарати урожайність прибутковість Barley boars siderates biopreparations yields |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Коваленко О. А. Застосування ґрунтових та ендофітних мікроорганізмів при використанні сидеральних культур за вирощування ячменю ярого в зоні Степу України / О. А. Коваленко, М. М. Корхова, А. К. Хоменко // Світові рослинні ресурси: стан та перспективи розвитку : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., 7 червня 2019 р., м. Київ / М-во аграр. політики та прод. України ; Укр. ін-т експертизи сортів рослин. - Вінниця : Нілан-ЛТД, 2019. - С. 193-195. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наводиться вплив сидеральної культури гірчиці білої сорту «Талісман» та біопрепаратів підприємства БТУ-Центр на показники врожайності та прибутковості ячменю ярого в зоні Степу України The article presents the influence of the sideline culture of the white-type Talisman mustard and the biological preparations of the BTU-Center enterprise on the yield and yield of barley in the Steppe zone of Ukraine |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6255 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Застосування грунтових та ендофітних мукроорганізмів_3.pdf | 1,92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.