Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6263
Title: Вміст ефірної олії та аскорбінової кислоти у рослинах гісопу лікарського за вирощування культури на краплинному зрошенні
Other Titles: Content of essential oil and ascorbic acid in medicinal plants hypos for cultivating crops on drip irrigation
Authors: Коваленко, Олег Анатолійович
Андрійченко, Лариса Володимирівна
Kovalenko, Oleg
Andriychenko, Larisa
Keywords: Гісоп лікарський
краплинне зрошення
строки сівби
удобрення
рівні зволоження
вміст ефірної олії
вітамін С
Hyosop medical
drip irrigation
timing of sowing
fertilization
leveling moisture
essential oil content
vitamin C
Issue Date: 2019
Citation: Коваленко О. А. Вміст ефірної олії та аскорбінової кислоти у рослинах гісопу лікарського за вирощування культури на краплинному зрошенні / О. А. Коваленко, Л. В. Андрійченко // Інноваційні технології в рослинництві : матеріали ІІ Всеукраїнської інтернет-конференції, 15 травня 2019 р., м. Кам’янець-Подільський / М-во аграр. політики та прод. України ; Подільський державний агро-технічний університет ; Миколаївський національний аграрний університет. – Кам’янець-Подільський, 2019. - С. 67-69.
Abstract: У статті наводиться вплив деяких елементів агротехніки, а саме строків сівби, удобрення та режимів зволоження на вміст ефірної олії та масову частку вітаміну С культури гісопу лікарського за вирощування в умовах краплинного зрошення Південного Степу України
The article deals with the influence of some elements of agrotechnics, namely, the timing of sowing, fertilization and regimes of moisture on the content of essential oils and the mass fraction of vitamin C of the medicinal giosopropus for cultivation in the conditions of droplet irrigation of the Southern Steppe of Ukraine
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6263
Appears in Collections:Статті (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
67-69.pdf146,66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.