Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6319
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorPodpalaya, Tatiana-
dc.contributor.authorМаташнюк, Ю. С.-
dc.contributor.authorMatashnyuk, Yu.-
dc.date.accessioned2019-10-30T10:00:28Z-
dc.date.available2019-10-30T10:00:28Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПідпала Т. В. Високопродуктивні корови голштинської породи в умовах інтенсивної технології / Т. В. Підпала, Ю. С. Маташнюк // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 2 (102). - С. 82-88. - DOI: 10.31521/2313-092X/2019-2(102)-12.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6319-
dc.description.abstractУ статті викладено результати оцінювання розвитку ознак у високопродуктивних корів голштинської породи за інтенсивної технології виробництва молока. Встановлено, що корови групи «>9956» за рівнем молочної продуктивності за першу, другу, третю і четверту лактації переважають тварин групи «<7936». Мінливість і повторюваність селекційних ознак у корів різного рівня продуктивності характеризують їх розвиток за період продукування у процесі господарського використання.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectголштинська породаuk_UA
dc.subjectвисокопродуктивні коровиuk_UA
dc.subjectпродуктивність за декілька лактаційuk_UA
dc.subjectповторюваність селекційних ознакuk_UA
dc.subjectHolstein breeduk_UA
dc.subjecthighly productive cowsuk_UA
dc.subjectproductivity over several lactationsuk_UA
dc.subjectrepeatability of breeding traitsuk_UA
dc.titleВисокопродуктивні корови голштинської породи в умовах інтенсивної технологіїuk_UA
dc.title.alternativeHighly Productive Cows of Holstein Breed Under Intensive Technologyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 2 (102)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PDF-13.pdf469,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.