Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6334
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-08T11:33:52Z | - |
dc.date.available | 2019-11-08T11:33:52Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення лабораторно-практичних робіт здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" / уклад. Л. О. Стріха, О. І. Петрова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 38 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6334 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | Визначення забійної маси | uk_UA |
dc.subject | маса субпродуктів | uk_UA |
dc.subject | маса оброблених субпродуктів | uk_UA |
dc.subject | переробка технічної сировини | uk_UA |
dc.title | Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia miasa, miasoproduktiv ta ryby.pdf | 379,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.