Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6334
Title: | Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena |
Keywords: | Визначення забійної маси маса субпродуктів маса оброблених субпродуктів переробка технічної сировини |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення лабораторно-практичних робіт здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" / уклад. Л. О. Стріха, О. І. Петрова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 38 с. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6334 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia miasa, miasoproduktiv ta ryby.pdf | 379,62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.