Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6336
Назва: Харчова хімія
Автори: Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Ключові слова: теорії будови атомів
Основи електрохімії
Дисперсні системи
Харчові кислоти
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Харчова хімія [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр", освітньої спеціальності 181- "Харчові технології" / уклад. О. І. Петрова, Л. О. Стріха. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 57 с.
Короткий огляд (реферат): Харчова хімія – це наука про хімічний склад харчових систем (сировини, напівфабрикатів, готових продуктів), його зміни у процесі технологічного потоку під впливом різних факторів (фізичних і хімічних) та загальні закономірності цих перетворень. Вона включає дослідження взаємозв’язку структури і властивостей харчових речовин та її вплив на властивості і харчову цінність продуктів харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6336
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kharchova_khimiia.pdf1,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.