Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6336
Назва: | Харчова хімія |
Автори: | Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila |
Ключові слова: | теорії будови атомів Основи електрохімії Дисперсні системи Харчові кислоти |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Харчова хімія [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр", освітньої спеціальності 181- "Харчові технології" / уклад. О. І. Петрова, Л. О. Стріха. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 57 с. |
Короткий огляд (реферат): | Харчова хімія – це наука про хімічний склад харчових систем (сировини, напівфабрикатів, готових продуктів), його зміни у процесі технологічного потоку під впливом різних факторів (фізичних і хімічних) та загальні закономірності цих перетворень. Вона включає дослідження взаємозв’язку структури і властивостей харчових речовин та її вплив на властивості і харчову цінність продуктів харчування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6336 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kharchova_khimiia.pdf | 1,64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.