Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6343
Назва: | Технологія виробництва продукції свинарства |
Автори: | Лихач, Вадим Ярославович Likhach, Vadym Топіха, Віра Сергіївна Topyha, Vera Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan Луговий, Сергій Іванович Lugovoy, Sergey |
Ключові слова: | зоотехнічні ситуації продукція свинарства Курсовий проект відтворення стада |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання курсового проекту здобувачами вищої освіти факультету ТВППТСБ спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. : В. Я. Лихач, В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат, С. І. Луговий. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 54 с. |
Короткий огляд (реферат): | Запровадженню новітніх технологій у свинарстві на сучасному етапі приділяється особлива увага. Це стало основою підвищення обсягів виробництва продукції галузі та зниження її собівартості. На сьогодні поряд з існуючими комплексами розвиваються й інші форми господарювання, де виробництво продукції ґрунтується на різних формах ведення галузі (свиноферми багатогалузевих господарств, підсобні підприємства, фермерські та присадибні господарства). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6343 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii svynarstva.pdf | 470,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.