Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6343
Назва: Технологія виробництва продукції свинарства
Автори: Лихач, Вадим Ярославович
Likhach, Vadym
Топіха, Віра Сергіївна
Topyha, Vera
Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Луговий, Сергій Іванович
Lugovoy, Sergey
Ключові слова: зоотехнічні ситуації
продукція свинарства
Курсовий проект
відтворення стада
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання курсового проекту здобувачами вищої освіти факультету ТВППТСБ спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. : В. Я. Лихач, В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат, С. І. Луговий. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 54 с.
Короткий огляд (реферат): Запровадженню новітніх технологій у свинарстві на сучасному етапі приділяється особлива увага. Це стало основою підвищення обсягів виробництва продукції галузі та зниження її собівартості. На сьогодні поряд з існуючими комплексами розвиваються й інші форми господарювання, де виробництво продукції ґрунтується на різних формах ведення галузі (свиноферми багатогалузевих господарств, підсобні підприємства, фермерські та присадибні господарства).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6343
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii svynarstva.pdf470,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.