Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6350
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Патрєва, Людмила Семенівна | - |
dc.contributor.author | Patreva, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-13T12:49:15Z | - |
dc.date.available | 2019-12-13T12:49:15Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення дисципліни та самост. роботи для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання СВО "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. Л. С. Патрєва. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 47 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6350 | - |
dc.description.abstract | Дисципліна «Технологія виробництва продукції птахівництва» у структурному відношенні повністю відповідає виробничому, науковому і навчальному змісту спеціальності і має важливе значення у загальній системі професійної підготовки інженера-технолога. Мета дисципліни – підготувати висококваліфікованого фахівця з виробництва продукції птахівництва, здатного вміло застосовувати надані знання в практичній роботі. Під час вивчення дисципліни слід засвоїти необхідні теоретичні знання з питань біології різних видів с.-г. птиці, яєчної та м’ясної продуктивності, селекції, годівлі, технології виробництва та переробки продукції птахівництва. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | облік яєчної та м’ясної продуктивності птиці | uk_UA |
dc.subject | оцінки добового молодняку | uk_UA |
dc.subject | складання раціонів годівлі | uk_UA |
dc.subject | переробка продукції птахівництва | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продукції птахівництва | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii ptakhivnytstva.pdf | 393,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.