Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6350
Title: | Технологія виробництва продукції птахівництва |
Authors: | Патрєва, Людмила Семенівна Patreva, Ludmila |
Keywords: | облік яєчної та м’ясної продуктивності птиці оцінки добового молодняку складання раціонів годівлі переробка продукції птахівництва |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Технологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення дисципліни та самост. роботи для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання СВО "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. Л. С. Патрєва. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 47 с. |
Abstract: | Дисципліна «Технологія виробництва продукції птахівництва» у структурному відношенні повністю відповідає виробничому, науковому і навчальному змісту спеціальності і має важливе значення у загальній системі професійної підготовки інженера-технолога. Мета дисципліни – підготувати висококваліфікованого фахівця з виробництва продукції птахівництва, здатного вміло застосовувати надані знання в практичній роботі. Під час вивчення дисципліни слід засвоїти необхідні теоретичні знання з питань біології різних видів с.-г. птиці, яєчної та м’ясної продуктивності, селекції, годівлі, технології виробництва та переробки продукції птахівництва. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6350 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii ptakhivnytstva.pdf | 393,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.