Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6350
Title: Технологія виробництва продукції птахівництва
Authors: Патрєва, Людмила Семенівна
Patreva, Ludmila
Keywords: облік яєчної та м’ясної продуктивності птиці
оцінки добового молодняку
складання раціонів годівлі
переробка продукції птахівництва
Issue Date: 2019
Citation: Технологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення дисципліни та самост. роботи для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання СВО "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. Л. С. Патрєва. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 47 с.
Abstract: Дисципліна «Технологія виробництва продукції птахівництва» у структурному відношенні повністю відповідає виробничому, науковому і навчальному змісту спеціальності і має важливе значення у загальній системі професійної підготовки інженера-технолога. Мета дисципліни – підготувати висококваліфікованого фахівця з виробництва продукції птахівництва, здатного вміло застосовувати надані знання в практичній роботі. Під час вивчення дисципліни слід засвоїти необхідні теоретичні знання з питань біології різних видів с.-г. птиці, яєчної та м’ясної продуктивності, селекції, годівлі, технології виробництва та переробки продукції птахівництва.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6350
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii ptakhivnytstva.pdf393,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.