Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/637
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - |
dc.contributor.author | Лихач, Анна Василівна | - |
dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - |
dc.contributor.author | Лихач, Анна Васильевна | - |
dc.contributor.author | Likhach, Vadym | - |
dc.contributor.author | Likhach, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2013-09-09T11:25:53Z | - |
dc.date.available | 2013-09-09T11:25:53Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Лихач В. Я. Аналіз морфологічного складу туш піддослідного молодняку свиней / В. Я. Лихач, А. В. Лихач // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. – 2009. – Т. 11, № 2(41), Ч. 2. - С. 322-325. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/637 | - |
dc.description.abstract | Наведені м’ясні якості свиней внутрішньопорідного типу породи дюрок української селекції «Степовий» при поєднанні з великою білою породою свиней зарубіжної селекції та породою ландрас французької селекції. Встановлено, що при перед забійній живій масі 100 кг вищий вміст сала мали тварини поєднання кнурів великої білої породи зарубіжної селекції і маток внутрішньопорідного типу породи дюрок української селекції «Степовий». При забої тварин живою масою 120, 140 кг найвищим вмістом м’яса характеризувалися тварини V дослідної групи. | ru |
dc.description.abstract | Приведенные мясные качества свиней внутрипородного типа породы дюрок украинской селекции «Степной» при сочетании с крупной белой породой свиней зарубежной селекции и породой ландрас французской селекции. Установлено, что при перед убойной живой массе 100 кг выше содержание сала имели животные сочетание хряков крупной белой породы зарубежной селекции и маток внутрипородного типа породы дюрок украинской селекции «Степной». При убое животных живой массой 120, 140 кг высоким содержанием мяса характеризовались животные V опытной группы. | - |
dc.description.abstract | It is resulted the qualities of meats of pigs as inbreed type of Durok breed of Ukrainian selection «Stepoviy» at combination with pigs of Large White breed of foreign selection and pigs of Landrace breed of French selection. It is established that at before to for slaughter living mass 100 kg the animals of combination of hogs of Large White breed of foreign selection and uteruses type of breed of Durok of the Ukrainian selection had higher maintenance. At slaughter of animals by living mass 120, 140 kg were characterized the greatest maintenance of meat animals of the V experimental group. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.subject | Внутрішньопорідний тип породи дюрок української селекції «Степовий» | ru |
dc.subject | велика біла порода зарубіжної селекції | ru |
dc.subject | порода ландрас французької селекції | ru |
dc.subject | м’ясні якості | ru |
dc.subject | Внутрипородный тип породы дюрок украинской селекции «Степной» | ru |
dc.subject | крупная белая порода импортной селекции | ru |
dc.subject | порода ландрас французской селекции | ru |
dc.subject | мясные качества | ru |
dc.title | Аналіз морфологічного складу туш піддослідного молодняку свиней. | ru |
dc.title | Анализ морфологического состава туш подопытного молодняка свиней. | - |
dc.title | Analysis of the morphological composition of carcasses of young pigs. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття_Черненко_Лихач.doc | 472,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.