Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6397
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Олег Анатолійович-
dc.contributor.authorKovalenko, Oleg-
dc.contributor.authorХоненко, Любов Григорівна-
dc.contributor.authorHonenko, Lubov-
dc.contributor.authorМаркова, Наталія Валентинівна-
dc.contributor.authorMarkova, Nataliya-
dc.date.accessioned2020-02-03T08:36:07Z-
dc.date.available2020-02-03T08:36:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationРослинництво. Ч. 3. [Електронний ресурс] : робочий зошит до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 201 "Агрономія" денної форми навчання / уклад. О. А. Коваленко, Л. Г. Хоненко, Н. В. Маркова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6397-
dc.description.abstractЗошит складено з метою закріплення теоретичних знань із дисципліни; навчити студентів працювати з підручниками, додатковою літературою. В завданнях передбачено вивчення, засвоєння агробіологічних, екологічних та агротехнічних особливостей вирощування польових культур, які згідно робочої програми рекомендовано для виконання лабораторно-практичних занять з дисципліни “Рослинництво”. По кожній групі рослин вивчається зовнішня і внутрішня будова їх найважливіших органів, принципи ботанічної класифікації, відношення до таких факторів росту, як температура, ґрунти, поживні речовини, світло, волога. Основні технологічні процеси студенти записують у вигляді технологічної схеми.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectБульбоплодиuk_UA
dc.subjectКоренеплодиuk_UA
dc.subjectморфологічні особливостіuk_UA
dc.subjectГосподарсько-біологічна характеристикаuk_UA
dc.titleРослинництво. Ч. 3.uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Roslynnytstvo_Chastyna_3.pdf2,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.