Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6397
Назва: Рослинництво. Ч. 3.
Автори: Коваленко, Олег Анатолійович
Kovalenko, Oleg
Хоненко, Любов Григорівна
Honenko, Lubov
Маркова, Наталія Валентинівна
Markova, Nataliya
Ключові слова: Бульбоплоди
Коренеплоди
морфологічні особливості
Господарсько-біологічна характеристика
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Рослинництво. Ч. 3. [Електронний ресурс] : робочий зошит до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 201 "Агрономія" денної форми навчання / уклад. О. А. Коваленко, Л. Г. Хоненко, Н. В. Маркова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 70 с.
Короткий огляд (реферат): Зошит складено з метою закріплення теоретичних знань із дисципліни; навчити студентів працювати з підручниками, додатковою літературою. В завданнях передбачено вивчення, засвоєння агробіологічних, екологічних та агротехнічних особливостей вирощування польових культур, які згідно робочої програми рекомендовано для виконання лабораторно-практичних занять з дисципліни “Рослинництво”. По кожній групі рослин вивчається зовнішня і внутрішня будова їх найважливіших органів, принципи ботанічної класифікації, відношення до таких факторів росту, як температура, ґрунти, поживні речовини, світло, волога. Основні технологічні процеси студенти записують у вигляді технологічної схеми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6397
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Roslynnytstvo_Chastyna_3.pdf2,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.