Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6510
Назва: | Основи тваринництва |
Автори: | Іванова, Віра Дмитрівна Ivanova, Vira |
Ключові слова: | поголів'я продуктивність тварин поживність кормів якість тваринницької продукції |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Основи тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання освітня спеціальність 181 "Харчові технології" / уклад. В. Д. Іванова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 47 с. |
Короткий огляд (реферат): | Основи тваринництва є базовою дисципліною для вирішення практичних задач по організації виробничих процесів при виробництві м’яса, молока та інших видів тваринницької продукції. Задача дисципліни полягає у підготовці освічених фахівців, які вміло застосовують свої теоретичні знання в практичної роботі, здатністю самостійно розв’язувати організаційні, виробничі та технологічні задачі тваринництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6510 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osnovy tvarynnytstva.pdf | 581,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.