Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6510
Title: Основи тваринництва
Authors: Іванова, Віра Дмитрівна
Ivanova, Vira
Keywords: поголів'я
продуктивність тварин
поживність кормів
якість тваринницької продукції
Issue Date: 2020
Citation: Основи тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання освітня спеціальність 181 "Харчові технології" / уклад. В. Д. Іванова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 47 с.
Abstract: Основи тваринництва є базовою дисципліною для вирішення практичних задач по організації виробничих процесів при виробництві м’яса, молока та інших видів тваринницької продукції. Задача дисципліни полягає у підготовці освічених фахівців, які вміло застосовують свої теоретичні знання в практичної роботі, здатністю самостійно розв’язувати організаційні, виробничі та технологічні задачі тваринництва.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6510
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osnovy tvarynnytstva.pdf581,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.