Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6513
Назва: Іммобілізовані ферменти і клітини
Автори: Юлевич, Олена Іванівна
Ulevich, Olena
Ключові слова: біологічні каталізатори
механізм дії біокаталізаторів
методи іммобілізації ферментів
Ефекти інгібування
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Іммобілізовані ферменти і клітини [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни і виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів вищої освіти денної форми навчання СВО "Магістр", освітня спеціальність 162 - "Біотехнології та біоінженерія" / уклад. : О. І. Юлевич. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 96 с.
Короткий огляд (реферат): Іммобілізація входить у дисципліну, що має назву «біотехнологія». Цей розділ науки, ґрунтуючись на останніх досягненнях у галузі мікробіології, біохімії, фізіології і молекулярної генетики, однією зі своїх цілей ставить використання процесів, що протікають під дією ферментів, для отримання необхідних людині продуктів. Висока специфічність ферментативного каталізу забезпечує великий вихід продукту і дозволяє створити практично безвідходні виробництва. Ефективність ферментативних процесів, які використовуються в самих різних областях людської діяльності (медицина, енергетика, харчова промисловість, мікроелектроніка), вдалося збільшити за допомогою іммобілізованих препаратів. Іммобілізовані ферменти та ін. біопрепарати виявляються більш стабільними і можуть використовуватися неодноразово.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6513
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Immobilizovani fermenty i klityny.pdf2,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.