Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6586
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нежлукченко, Тетяна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Kalinichenko, Galina | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-13T09:29:57Z | - |
dc.date.available | 2020-04-13T09:29:57Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. вказівки з лабораторно-практичних занять для студентів освітньої спеціальності 204 - “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” ступеня вищої освіти «Доктор філософії» (Модуль: Технологія виробництва та переробки продукції свинарства: Частина ІІ) / уклад. Т. І. Нежлукченко, Г. І. Калиниченко. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 31 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6586 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТВППТ.pdf | 383,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.