Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6586| Назва: | Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва |
| Автори: | Нежлукченко, Тетяна Іванівна Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina |
| Дата публікації: | 2020 |
| Бібліографічний опис: | Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. вказівки з лабораторно-практичних занять для студентів освітньої спеціальності 204 - “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” ступеня вищої освіти «Доктор філософії» (Модуль: Технологія виробництва та переробки продукції свинарства: Частина ІІ) / уклад. Т. І. Нежлукченко, Г. І. Калиниченко. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 31 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6586 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ТВППТ.pdf | 383,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.