Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6653
Title: Визначення рівня конкурентоспроможності продукції ПСП «Агрофірма «Василівка» Березанського району
Authors: Олійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник
Олейник, Татьяна Георгиевна, научный руководитель
Oleynik, Tatyana, scientific director
Тютюнікова, В. Д.
Булименко, М. О.
Tiutiunikova, V.
Bulymenko, M.
Keywords: конкурентоспроможність продукції
аграрне підприємство
матриця Мак-Кінсі
привабливість ринку
конкурентні переваги
Issue Date: 2019
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: В статті проаналізовано конкурентоспроможності продукції ПСП «Агрофірма «Василівка» Березанського району. Розглянуто теоретичні аспекти побудови матриці Мак-Кінсі. Досліджено методи оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Розглянуто матричні методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Систематизовано фактори, що використовуються для оцінки конкурентної позиції. Проведено аналіз та надано рекомендації щодо діяльності підприємства. «Агрофірма «Василівка. Розгялянуто можливості та загрози перед підприємством у майбутній діяльності.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6653
Appears in Collections:Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Економiчні науки. - 2019. - Вип. 2 (14). Ч. 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal162-13.pdf304,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.