Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6808
Назва: | Елементи агропродовольчих ланцюгів та їх вплив на конкурентоспроможність аграрного сетору |
Інші назви: | Elements of agricultural chains and their impacts on the agricultural sector competitiveness |
Автори: | Пісоченко, Тетяна Сергіївна, науковий керівник Писоченко, Татьяна Сергеевна, научный руководитель Pisochenko, Tetyana, scientific director Кулакувич, М. Kulakovich, M. Граур, С. Graur, S. Savchenko, A. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність аграрний сектор адаптація агропродовольчі ланцюги competitiveness agrarian sector adaptation agro-food chains |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Кулакувич М. Елементи агропродовольчих ланцюгів та їх вплив на конкурентоспроможність аграрного сетору / М. Кулакувич, С. Граур, А. Савченко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Економічні науки. - 2019. - Вип. 1 (18). Ч. 1. - С. 25-31. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено та сформульовано основні елементи агропродовольчих ланцюгів, які мають вплив на конкурентоспроможность підприємства. Описано механізм конкурентоспроможності підприємства. Наведено заходи, результати та ризики вповадження елементів агропродовольчих ланцюгів. The basic elements of agro-food chains that affect the competitiveness of the enterprise are identified and formulated. The mechanism of enterprise competitiveness is described. Measures, results, and risks of the agri-food elements of agro-food chains are presented. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6808 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Економiчні науки. - 2019. - Вип. 1 (18). Ч. 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal163-07.pdf | 214,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.