Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6887
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКот, Стах Петрович-
dc.contributor.authorKot, Stah-
dc.contributor.authorБондар, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorBondar, Alla-
dc.contributor.authorКоцюбенко, Ганна Анатоліївна-
dc.contributor.authorKotsyubenko, Anna-
dc.contributor.authorСтародубець, Олексій Олександрович-
dc.contributor.authorStarodubets, Aleksey-
dc.contributor.authorПеревозова, Ірина Володимирівна-
dc.date.accessioned2020-05-26T09:53:14Z-
dc.date.available2020-05-26T09:53:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПат. 141817 Україна, МПК (2020.01) A23L 23/00 A23L 29/206 (2016/01). Спосіб виготовлення вітамінізованого весняного супу / С. П. Кот, А. О. Бондар, Г. А. Коцюбенко, О. О. Стародубець, І. В. Перевозова ; Миколаївський національний аграрний університет. - № u201910688 ; заявл. 28.10.2019 ; опубл. 27.04.2020, Бюл. № 8.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6887-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleСпосіб виготовлення вітамінізованого весняного супуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент 141817.pdf8,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.