Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6887
Назва: Спосіб виготовлення вітамінізованого весняного супу
Автори: Кот, Стах Петрович
Kot, Stah
Бондар, Алла Олександрівна
Bondar, Alla
Коцюбенко, Ганна Анатоліївна
Kotsyubenko, Anna
Стародубець, Олексій Олександрович
Starodubets, Aleksey
Перевозова, Ірина Володимирівна
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Пат. 141817 Україна, МПК (2020.01) A23L 23/00 A23L 29/206 (2016/01). Спосіб виготовлення вітамінізованого весняного супу / С. П. Кот, А. О. Бондар, Г. А. Коцюбенко, О. О. Стародубець, І. В. Перевозова ; Миколаївський національний аграрний університет. - № u201910688 ; заявл. 28.10.2019 ; опубл. 27.04.2020, Бюл. № 8.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6887
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент 141817.pdf8,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.