Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/691
Title: Інкубаційні якості яєць качок кросу «Темп» різного віку.
Инкубационные качества яиц уток кросса «Темп» разного возраста.
Incubation qualities of ducks eggs different egges of cross «Temp».
Authors: Патрєва, Людмила Семенівна
Шевченко, Тетяна Володимирівна
Письменна, Ірина Вікторівна
Патрева, Людмила Семеновна
Шевченко, Татьяна Владимировна
Письменная, Ирина Викторовна
Patryeva, Lyudmila
Shevchenko, Tatyana
Pysmenna, Irina
Keywords: Качки-молодки
качки-переярки
інкубаційні якості яєць
Утки-молодки
утки-переярки
инкубационные качества яиц
Ducks-young
ducks-old
incubation quality of egges
Issue Date: 2012
Citation: Патрєва Л. С. Інкубаційні якості яєць качок кросу «Темп» різного віку / Л. С. Патрєва, Т. В. Шевченко, І. В. Письменна // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. – 2012. – Вип. 3 (61). – С. 126-128. – (Сільськогосподарські науки).
Abstract: Проведено аналіз інкубаційних якостей яєць качок кросу «Темп» різного віку. Встановлено доцільність використання в інкубаційній компанії качок-переярок, що сприяє поліпшенню основних показників інкубації – підвищенню виводимості яєць, виводу каченят та зменшенню відходів інкубації.
Проведен анализ инкубационных качеств яиц уток кросса «Темп» разного возраста. Установлено целесообразность использования в инкубационной компании уток-переярок, что служит улучшению основных показателей инкубации – повышению выводимости яиц, выводу утят и уменьшению отходов инкубации.
An analysis of incubation qualitits eggs of ducks cross «Temp» of all ages. Established the feasibility of using in the campaign hatching duck-old that improves the basic parameters of incubation – increase derivability eggs ducklings output and reduce waste incubation.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/691
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
стаття4.pdf303,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.