Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/691
Назва: | Інкубаційні якості яєць качок кросу «Темп» різного віку. Инкубационные качества яиц уток кросса «Темп» разного возраста. Incubation qualities of ducks eggs different egges of cross «Temp». |
Автори: | Патрєва, Людмила Семенівна Шевченко, Тетяна Володимирівна Письменна, Ірина Вікторівна Патрева, Людмила Семеновна Шевченко, Татьяна Владимировна Письменная, Ирина Викторовна Patryeva, Lyudmila Shevchenko, Tatyana Pysmenna, Irina |
Ключові слова: | Качки-молодки качки-переярки інкубаційні якості яєць Утки-молодки утки-переярки инкубационные качества яиц Ducks-young ducks-old incubation quality of egges |
Дата публікації: | 2012 |
Бібліографічний опис: | Патрєва Л. С. Інкубаційні якості яєць качок кросу «Темп» різного віку / Л. С. Патрєва, Т. В. Шевченко, І. В. Письменна // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. – 2012. – Вип. 3 (61). – С. 126-128. – (Сільськогосподарські науки). |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз інкубаційних якостей яєць качок кросу «Темп» різного віку. Встановлено доцільність використання в інкубаційній компанії качок-переярок, що сприяє поліпшенню основних показників інкубації – підвищенню виводимості яєць, виводу каченят та зменшенню відходів інкубації. Проведен анализ инкубационных качеств яиц уток кросса «Темп» разного возраста. Установлено целесообразность использования в инкубационной компании уток-переярок, что служит улучшению основных показателей инкубации – повышению выводимости яиц, выводу утят и уменьшению отходов инкубации. An analysis of incubation qualitits eggs of ducks cross «Temp» of all ages. Established the feasibility of using in the campaign hatching duck-old that improves the basic parameters of incubation – increase derivability eggs ducklings output and reduce waste incubation. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/691 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
стаття4.pdf | 303,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.