Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6921
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorКравченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorKravchenko, Helen-
dc.date.accessioned2020-05-28T07:06:40Z-
dc.date.available2020-05-28T07:06:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЗберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : метод. реком.для виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. О. О. Кравченко. – Миколаїв : МНАУ, 2020. – 96 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6921-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleЗберігання та контроль якості кормівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МЕТ.ЛБ ЗКЯК 2020.pdf789,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.