Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6921
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Елена Александровна | - |
dc.contributor.author | Kravchenko, Helen | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-28T07:06:40Z | - |
dc.date.available | 2020-05-28T07:06:40Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Зберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : метод. реком.для виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. О. О. Кравченко. – Миколаїв : МНАУ, 2020. – 96 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6921 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Зберігання та контроль якості кормів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МЕТ.ЛБ ЗКЯК 2020.pdf | 789,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.