Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6921
Назва: | Зберігання та контроль якості кормів |
Автори: | Кравченко, Олена Олександрівна Кравченко, Елена Александровна Kravchenko, Helen |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Зберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : метод. реком.для виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. О. О. Кравченко. – Миколаїв : МНАУ, 2020. – 96 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6921 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МЕТ.ЛБ ЗКЯК 2020.pdf | 789,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.