Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7002
Title: | Емоційне здоров’я як складова професійної успішності майбутніх фахівців |
Authors: | Гула, Лариса Вікторівна, науковий керівник Гула, Лариса Викторивна, научный руководитель Gula, Larysa, scientific director Луценко, В. В. Lutsenko, V. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Луценко В. В. Емоційне здоров’я як складова професійної успішності майбутніх фахівців / В. В. Луценко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : матеріали 32-ї студентської науково-теоретичної конференції, 18-20 березня 2020 р., Миколаїв / Інженерно- енергетичний факультет. – Миколаїв : МНАУ, 2020. - С. 53-56. |
Abstract: | Висвітлюється питання збереження емоційного здоров’я студентів, вирішення якого передбачає розвиток емоційного інтелекту. Емоційне здоров’я розглядається у контексті вивчення саме психологічного здоров’я особистості. Визначені заходи, які необхідно здійснити ЗВО задля становлення емоційно здорових фахівців, оскільки це є важливою умовою їх професійної успішності. The issue of preserving the emotional health of students, whose solution involves the development of emotional intelligence, is highlighted. Emotional health is considered in the context of the study of the psychological health of the individual. Measures that need to be undertaken in order to become emotionally healthy professionals are identified, as this is an important condition for their professional success. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7002 |
Appears in Collections: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2020 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ychast_conf_2020-15.pdf | 190,23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.