Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7175
Назва: | Аналіз технологічних процесів відомого комплектного обладнання для переробки томатів |
Автори: | Храмов, Микита Сергійович, науковий керівник Храмов, Никита Сергеевич, научный руководитель Khramov, Mykyta, scientific director Подлінєва, О. Ю. Podlinieva, O. Чех, Д. А. Chekh, D. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Подлінєва О. Ю. Аналіз технологічних процесів відомого комплектного обладнання для переробки томатів / О. Ю. Подлінєва, Д. А. Чех // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : матеріали 32-ї студентської науково-теоретичної конференції, 18-20 березня 2020 р., Миколаїв / Інженерно- енергетичний факультет. – Миколаїв : МНАУ, 2020. - С. 205-210. |
Короткий огляд (реферат): | Для визначення позитивних і негативних моментів в роботі відомого
комплектного технологічного обладнання проведено аналітичне дослідження,
пункту сортування томатів СПТ-15 та лінії ПФГ-20-Е. Визначено переваги та
недоліки існуючих конструкцій обладнання. To determine the positive and negative points in the work of well-known complete technological equipment, an analytical study was conducted, the sorting point of tomatoes SPT-15 and the line PFG-20-E. The advantages and disadvantages of existing equipment designs are identified. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7175 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2020 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ychast_conf_2020-56.pdf | 286,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.