Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/723
Title: | Методичні підходи до оцінки стану матеріально-технічної бази фермерських господарств. Методические подходы к оценке состояния материально-технической базы фермерских хозяйств. Methodological approaches to evaluation the farm entreprise’s technological basis. |
Authors: | Чебан, Юлія Юріївна Белевят, Оксана Анатоліївна Чебан, Юлия Юрьевна Белевят, Оксана Анатольевна Cheban, Julyja Belevjat, Oksana |
Keywords: | Матеріально-технічна база виробничий потенціал матеріально-технічне забезпечення виробництва основні методичні підходи до оцінки стану матеріально-технічної бази фермерських господарств Материально-техническая база производственный потенциал материально-техническое обеспечение производства основные методические подходы к оценке состояния материально-технической базы фермерских хозяйств A material and technical base productive potential logistical support of production basic methodical going is near the estimation of the state of material and technical base of farms |
Issue Date: | 2012 |
Citation: | Белевят О. А. Методичні підходи до оцінки стану матеріально-технічної бази фермерських господарств / О. А. Белевят, Ю. Ю. Чебан // Економіст. – 2012. - № 2. - С. 44-45. |
Abstract: | Викладено основні методичні підходи до оцінки стану матеріально-технічної бази фермерських господарств. Розглянуто основні складові матеріально-технічної бази фермерського господарства. Изложены основные методические подходы к оценке состояния материально-технической базы фермерских хозяйств. Рассмотрены основные составляющие материально-технической базы фермерского хозяйства. It is described the methodological approaches to evaluation the farm entreprise’s technological basis. It is also taken a view of main components of the farm entreprise’s technological basis. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/723 |
Appears in Collections: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.