Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7253
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нежлукченко, Тетяна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Гиль, Михайло Іванович | - |
dc.contributor.author | Gill, Mikhail | - |
dc.contributor.author | Китаєва, Алла Павлівна | - |
dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Kalinichenko, Galina | - |
dc.contributor.author | Трибрат, Руслан Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tribrat, Ruslan | - |
dc.contributor.author | Іванова, Віра Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Vira | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-11T11:09:09Z | - |
dc.date.available | 2020-06-11T11:09:09Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої загально-технологічної практики з виробництва продукції тваринництва для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] / уклад. : Т. І. Нежлукченко, М. І. Гиль, А. П. Китаєва, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат, В. Д. Іванова. - Електрон. текст. дан. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 28 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7253 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої загально-технологічної практики з виробництва продукції тваринництва для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Prohrama_Tekhnolohiia vyrobnytstva.pdf | 331,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.