Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7253
Title: | Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої загально-технологічної практики з виробництва продукції тваринництва для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
Authors: | Нежлукченко, Тетяна Іванівна Гиль, Михайло Іванович Gill, Mikhail Китаєва, Алла Павлівна Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan Іванова, Віра Дмитрівна Ivanova, Vira |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої загально-технологічної практики з виробництва продукції тваринництва для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] / уклад. : Т. І. Нежлукченко, М. І. Гиль, А. П. Китаєва, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат, В. Д. Іванова. - Електрон. текст. дан. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 28 с. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7253 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Prohrama_Tekhnolohiia vyrobnytstva.pdf | 331,42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.