Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/734
Назва: | Щодо визначення раціональних розмірів підприємств продовольчого підкомплексу Относительно определения рациональных размеров предприятий продовольственного подкомплекса Regarding the definition of rational size enterprises of the food subcomplex |
Автори: | Шебаніна, Олена В’ячеславівна Шебанина, Елена Вячеславовна SHebanina, Elena |
Ключові слова: | Фермерські господарства Продовольчий підкомплекс Сільськогосподарські підприємства Фермерские хозяйства Продовольственный подкомплекс Сельскохозяйственные предприятия Farms Food subunit Agricultural enterprises |
Дата публікації: | 2005 |
Видавництво: | Миколаївський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Шебаніна О. В. Щодо визначення раціональних розмірів підприємств продовольчого підкомплексу / О. В. Шебаніна // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2005. – Вип. 3 (31). – С. 38-46. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано сучасні розміри аграрних підприємств і фермерських господарств Миколаївської області. Висвітлено переваги і недоліки як великих, так і дрібних підприємств, запропоновано рекомендації щодо оптимізації їх розмірів. Проанализированы современные размеры аграрных предприятий и фермерских хозяйств Николаевской области. Освещены приемущества и недостатки как крупных, так и мелких предприятий, предложены рекомендации по оптимизации их размеров. Analyzed the modern dimensions of agricultural enterprises and farms of Mykolayiv region. Covered the advantages and disadvantages of both large and small companies, recommendations on optimization of their size. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/734 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 3 (31). Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
шебанина-1.pdf | 2,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.