Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/734
Title: Щодо визначення раціональних розмірів підприємств продовольчого підкомплексу
Относительно определения рациональных размеров предприятий продовольственного подкомплекса
Regarding the definition of rational size enterprises of the food subcomplex
Authors: Шебаніна, Олена В’ячеславівна
Шебанина, Елена Вячеславовна
SHebanina, Elena
Keywords: Фермерські господарства
Продовольчий підкомплекс
Сільськогосподарські підприємства
Фермерские хозяйства
Продовольственный подкомплекс
Сельскохозяйственные предприятия
Farms
Food subunit
Agricultural enterprises
Issue Date: 2005
Publisher: Миколаївський державний аграрний університет
Citation: Шебаніна О. В. Щодо визначення раціональних розмірів підприємств продовольчого підкомплексу / О. В. Шебаніна // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2005. – Вип. 3 (31). – С. 38-46.
Abstract: Проаналізовано сучасні розміри аграрних підприємств і фермерських господарств Миколаївської області. Висвітлено переваги і недоліки як великих, так і дрібних підприємств, запропоновано рекомендації щодо оптимізації їх розмірів.
Проанализированы современные размеры аграрных предприятий и фермерских хозяйств Николаевской области. Освещены приемущества и недостатки как крупных, так и мелких предприятий, предложены рекомендации по оптимизации их размеров.
Analyzed the modern dimensions of agricultural enterprises and farms of Mykolayiv region. Covered the advantages and disadvantages of both large and small companies, recommendations on optimization of their size.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/734
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 3 (31).
Статті (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
шебанина-1.pdf2,42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.