Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/756
Назва: | Роль підприємницьких аграрних структур у формуванні продовольчого ринку регіону Роль предпринимательских аграрных структур в формировании продовольственного рынка региона The role of entrepreneur agricultural structures in the formation of the food market of the region |
Автори: | Шебаніна, Олена В’ячеславівна Шебанина, Елена Вячеславовна Shebanina, Elena |
Ключові слова: | Сільськогосподарські підприємства Продовольчий ринок Аграрне виробництво Організаційно-правові форми Сельскохозяйственные предприятия Продовольственный рынок Аграрное производство Организационно-правовые формы Agricultural enterprises Food market Agricultural production Organizational-legal forms of |
Дата публікації: | 2006 |
Видавництво: | Миколаївський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Шебаніна О. В. Роль підприємницьких аграрних структур у формуванні продовольчого ринку регіону / О. В. Шебаніна // Вісник аграрної науки Причорномор'я. – Миколаїв : МДАУ, 2006. - Вип. 2 (34) : Економічні науки. Сільськогосподарські науки. Технічні науки. – С. 19-26. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто трансформацію складу сільськогосподарських підприємств Херсонської області за організаційно-правовими формами, виявлено основні причини наявних негативних змін. Наведено пропозиції щодо майбутнього розвитку підприємницьких структур і підвищення їх ролі у формуванні продовольчого ринку. Рассмотрена трансформация состава сельскохозяйственных предприятий Херсонской области по организационно-правовым формам, выявлены основные причины имеющихся отрицательных изменений. Предложены пути развития предпринимательских структур и повышения их роли в формировании продовольственного рынка. Considered the transformation of the composition of the agricultural enterprises of Kherson region in the organizational-legal forms, the main reasons of the existing negative changes. The ways of development of business structures and increase their role in the formation of the food market. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/756 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 2 (34). Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
visnik_2006-2(34).pdf | 1,86 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.