Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7570
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данильчук, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Danylchuk, Galina | - |
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-26T09:04:36Z | - |
dc.date.available | 2020-06-26T09:04:36Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Технологія консервування плодів і овочів [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти галузі знань 18 - "Виробництво та технології" 1-го РВО, СВО "Бакалавр" - освітня спеціальність 181 - "Харчові технології", кваліфікація "Інженер-технолог" / уклад. Г. А. Данильчук, О. І. Петрова, Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 53 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7570 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія консервування плодів і овочів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia konservuvannia plodiv i ovochiv.pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.