Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7570
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galina-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.date.accessioned2020-06-26T09:04:36Z-
dc.date.available2020-06-26T09:04:36Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТехнологія консервування плодів і овочів [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти галузі знань 18 - "Виробництво та технології" 1-го РВО, СВО "Бакалавр" - освітня спеціальність 181 - "Харчові технології", кваліфікація "Інженер-технолог" / уклад. Г. А. Данильчук, О. І. Петрова, Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7570-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія консервування плодів і овочівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia konservuvannia plodiv i ovochiv.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.