Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7570
Title: | Технологія консервування плодів і овочів |
Authors: | Данильчук, Галина Анатоліївна Danylchuk, Galina Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Технологія консервування плодів і овочів [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти галузі знань 18 - "Виробництво та технології" 1-го РВО, СВО "Бакалавр" - освітня спеціальність 181 - "Харчові технології", кваліфікація "Інженер-технолог" / уклад. Г. А. Данильчук, О. І. Петрова, Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 53 с. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7570 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia konservuvannia plodiv i ovochiv.pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.