Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7570
Title: Технологія консервування плодів і овочів
Authors: Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Issue Date: 2020
Citation: Технологія консервування плодів і овочів [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти галузі знань 18 - "Виробництво та технології" 1-го РВО, СВО "Бакалавр" - освітня спеціальність 181 - "Харчові технології", кваліфікація "Інженер-технолог" / уклад. Г. А. Данильчук, О. І. Петрова, Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 53 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7570
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiia konservuvannia plodiv i ovochiv.pdf1,07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.