Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/758
Title: Оцінка способів виробництва кефіру
Оценка способов производства кефира
Assessment of the production of yogurt
Authors: Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Keywords: Кефір
термостатний
резервуарний спосіб
гомогенізація
в’язкість кефіру
Кефир
термостатный
резервуарный способ
гомогенизация
вязкость кефира
Kefir
Thermostat
reservoir method
homogenization
viscosity of kefir
Issue Date: 2013
Publisher: Подільський державний аграрно-технічний університет
Citation: Назаренко І. В. Оцінка способів виробництва кефіру / І. В. Назаренко // Вісник Подільський державного аграрно-технічного університету. — Кам’янець-Подільський, 2013. — № 21. — С. 195–197.
Abstract: Досліджено технологію виробництва кефіру термостатним та резервуарним способом. Встановлено, що кефір виготовлений термостатним способом має переваги за досліджуваними показниками в порівнянні з кефіром, виготовленим резервуарним способом.
Исследовано технологию производства кефира термостатным и резервуарным способами. Установлено, что кефир произведенный термостатным способом имеет преимущества по исследуемым показателям по сравнению с кефиром, который произведен резервуарным способом.
Explore the technology of production of kefir and thermostatic reservoir means. Found that kefir manufactured thermostatic method has advantages of indices compared with kefir, whish is produced reservoir method.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/758
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Назаренко _3.pdf176,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.