Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7671
Назва: Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої (професійної) практики "Загально-технологічна з переробки продукції тваринництва"
Автори: Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Petrova, Olena
Петрова, Олена Іванівна
Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Aleksandr
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої (професійної) практики "Загально-технологічна з переробки продукції тваринництва" [Електронний ресурс] : для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204-"Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної і заочної форм навчання / уклад. : Т. В. Підпала, Л. О. Стріха, О. І. Петрова, Г. А. Данильчук, О. С. Крамаренко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 19 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7671
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prohrama i metodychni rekomendatsii_204.pdf303,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.