Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7671
Title: Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої (професійної) практики "Загально-технологічна з переробки продукції тваринництва"
Authors: Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Petrova, Olena
Петрова, Олена Іванівна
Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Aleksandr
Issue Date: 2020
Citation: Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої (професійної) практики "Загально-технологічна з переробки продукції тваринництва" [Електронний ресурс] : для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204-"Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної і заочної форм навчання / уклад. : Т. В. Підпала, Л. О. Стріха, О. І. Петрова, Г. А. Данильчук, О. С. Крамаренко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 19 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7671
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prohrama i metodychni rekomendatsii_204.pdf303,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.