Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/767
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorСтриха, Людмила Александровна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.date.accessioned2013-10-30T11:49:54Z-
dc.date.available2013-10-30T11:49:54Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСтріха Л. О. Якісні показники ковбасних виробів із яловичини, виготовлених за різними технологіями / Л. О. Стріха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв, 2011. – Вип. 4, Т. 3, Ч. 1. - С. 108-111.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/767-
dc.description.abstractОцінено якісні показники сосисок, виготовлених за традиційною технологією, та оброблених у регульованому газовому середовищі. Доведено, що сосиски, виготовлені за інноваційною технологією, зберігали високі якісні показники протягом 20 діб зберіганняru
dc.description.abstractОценено качественные показатели сосисок, изготовленных по традиционной технологии, и обработанных в регулируемой газовой среде. Доказано, что сосиски, изготовленные по инновационной технологии, сохраняли высокие качественные показателитечение 20 суток хранения-
dc.description.abstractReviewed qualitative indicators sausages made by traditional technology, and processed in controlled atmosphere. Proved that the sausages are made using innovative technology, maintain high quality performanceduring 20 days of storage-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський державний аграрний університетru
dc.subjectКовбасні виробиru
dc.subjectзовнішній виглядru
dc.subjectколір на розрізіru
dc.subjectсмакru
dc.subjectароматru
dc.subjectактивна кислотністьru
dc.subjectорганолептичні показникиru
dc.subjectрегульоване газове середовищеru
dc.subjectКолбасные изделияru
dc.subjectвнешний видru
dc.subjectцвет на разрезеru
dc.subjectвкусru
dc.subjectароматru
dc.subjectактивная кислотностьru
dc.subjectорганолептические показателиru
dc.subjectрегулируемая газовая средаru
dc.subjectMeatsru
dc.subjectappearanceru
dc.subjectcolorru
dc.subjectthe cutru
dc.subjecttasteru
dc.subjectaroma active acidityru
dc.subjectorganolepticru
dc.subjectadjustable gasenvironmentru
dc.titleЯкісні показники ковбасних виробів із яловичини, виготовлених за різними технологіямиru
dc.titleКачественные показатели колбасных изделий из говядины, изготовленных по разным технологиям-
dc.titleQualitative indicators of beef sausage made with different technologies-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2011. - Вип. 4 (63). - Т. 3 . - Ч. 1.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ ІЗ ЯЛОВИЧИНИ, Стріха.pdf592,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.