Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/767
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Стриха, Людмила Александровна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2013-10-30T11:49:54Z | - |
dc.date.available | 2013-10-30T11:49:54Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Стріха Л. О. Якісні показники ковбасних виробів із яловичини, виготовлених за різними технологіями / Л. О. Стріха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв, 2011. – Вип. 4, Т. 3, Ч. 1. - С. 108-111. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/767 | - |
dc.description.abstract | Оцінено якісні показники сосисок, виготовлених за традиційною технологією, та оброблених у регульованому газовому середовищі. Доведено, що сосиски, виготовлені за інноваційною технологією, зберігали високі якісні показники протягом 20 діб зберігання | ru |
dc.description.abstract | Оценено качественные показатели сосисок, изготовленных по традиционной технологии, и обработанных в регулируемой газовой среде. Доказано, что сосиски, изготовленные по инновационной технологии, сохраняли высокие качественные показателитечение 20 суток хранения | - |
dc.description.abstract | Reviewed qualitative indicators sausages made by traditional technology, and processed in controlled atmosphere. Proved that the sausages are made using innovative technology, maintain high quality performanceduring 20 days of storage | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | Ковбасні вироби | ru |
dc.subject | зовнішній вигляд | ru |
dc.subject | колір на розрізі | ru |
dc.subject | смак | ru |
dc.subject | аромат | ru |
dc.subject | активна кислотність | ru |
dc.subject | органолептичні показники | ru |
dc.subject | регульоване газове середовище | ru |
dc.subject | Колбасные изделия | ru |
dc.subject | внешний вид | ru |
dc.subject | цвет на разрезе | ru |
dc.subject | вкус | ru |
dc.subject | аромат | ru |
dc.subject | активная кислотность | ru |
dc.subject | органолептические показатели | ru |
dc.subject | регулируемая газовая среда | ru |
dc.subject | Meats | ru |
dc.subject | appearance | ru |
dc.subject | color | ru |
dc.subject | the cut | ru |
dc.subject | taste | ru |
dc.subject | aroma active acidity | ru |
dc.subject | organoleptic | ru |
dc.subject | adjustable gasenvironment | ru |
dc.title | Якісні показники ковбасних виробів із яловичини, виготовлених за різними технологіями | ru |
dc.title | Качественные показатели колбасных изделий из говядины, изготовленных по разным технологиям | - |
dc.title | Qualitative indicators of beef sausage made with different technologies | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2011. - Вип. 4 (63). - Т. 3 . - Ч. 1. Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ ІЗ ЯЛОВИЧИНИ, Стріха.pdf | 592,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.