Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/767
Назва: Якісні показники ковбасних виробів із яловичини, виготовлених за різними технологіями
Качественные показатели колбасных изделий из говядины, изготовленных по разным технологиям
Qualitative indicators of beef sausage made with different technologies
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Ключові слова: Ковбасні вироби
зовнішній вигляд
колір на розрізі
смак
аромат
активна кислотність
органолептичні показники
регульоване газове середовище
Колбасные изделия
внешний вид
цвет на разрезе
вкус
аромат
активная кислотность
органолептические показатели
регулируемая газовая среда
Meats
appearance
color
the cut
taste
aroma active acidity
organoleptic
adjustable gasenvironment
Дата публікації: 2011
Видавництво: Миколаївський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Стріха Л. О. Якісні показники ковбасних виробів із яловичини, виготовлених за різними технологіями / Л. О. Стріха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв, 2011. – Вип. 4, Т. 3, Ч. 1. - С. 108-111.
Короткий огляд (реферат): Оцінено якісні показники сосисок, виготовлених за традиційною технологією, та оброблених у регульованому газовому середовищі. Доведено, що сосиски, виготовлені за інноваційною технологією, зберігали високі якісні показники протягом 20 діб зберігання
Оценено качественные показатели сосисок, изготовленных по традиционной технологии, и обработанных в регулируемой газовой среде. Доказано, что сосиски, изготовленные по инновационной технологии, сохраняли высокие качественные показателитечение 20 суток хранения
Reviewed qualitative indicators sausages made by traditional technology, and processed in controlled atmosphere. Proved that the sausages are made using innovative technology, maintain high quality performanceduring 20 days of storage
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/767
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2011. - Вип. 4 (63). - Т. 3 . - Ч. 1.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ ІЗ ЯЛОВИЧИНИ, Стріха.pdf592,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.