Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/778
Title: | Вплив строків зариблення на якість цьогорічок товстолобика та рибопродуктивність вирощувальних ставів Влияние сроков зарыбления на качество сеголетков толстолобика и рыбопродуктивность выростных прудов Effect of seeding date on the quality of carp fingerlings and fish productivity in nursery ponds |
Authors: | Данильчук, Галина Анатоліївна Данильчук, Галина Анатольевна Danylchuk, Galina |
Keywords: | Строк зариблення середня маса вихід цьоголіток рибопродуктивність Срок зарыбления средняя масса выход сеголетков рыбопродуктивность Stocking period average weight the output of fingerlings fish productivity |
Issue Date: | 1999 |
Publisher: | Миколаївський державний аграрний університет |
Citation: | Данильчук Г. А. Вплив строків зариблення на якість цьогорічок товстолобика та рибопродуктивність вирощувальних ставів. / Г. А. Данильчук // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв : МДАУ, 1999. – Вип. 1 (6). – С. 118 – 120. |
Abstract: | Вивчено вплив трьох строків зариблення цьоголіток з інтервалом 14 днів. Встановлено вплив строків зариблення на індивідуальну масу цьоголіток та їх вихід. Оптимальним за масою і виходом є середній строк зариблення. Изучено влияние трех сроков зарыбления с интервалом в 14 дней. Определено влияние сроков зарыбления на индивидуальную массу сеголетков и их выход. Оптимальным за массой и выходом есть средний срок зарыбления. The effect of the three terms of stocking with an interval of 14 days. The effect of the timing of individual stocking of fingerlings and a lot of them out. For optimal weight and yield is the average time of stocking. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/778 |
Appears in Collections: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 1999. - Вип. 1 (6). Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Данильчук1.pdf | 151,9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.