Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7799
Назва: Використання диспергованого зерна спельти для виробництва хліба
Інші назви: Application of sprouted spelt grain for bread production.
Автори: Миколенко, С. Ю.
Омельченко, М. Ю.
Mykolenko, S.
Omelchenko, M.
Ключові слова: спельта
дисперговане зерно
хліб
чіа
плазмохімічно активована вода
spelt
sprouted whole grain
bread
chia seeds
plasma-chemically activated water
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Миколенко С. Ю., Омельченко М. Ю. Використання диспергованого зерна спельти для виробництва хліба // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2020. Вип. 1 (105). С. 110-120. DOI: 10.31521/2313-092X/2020-1(105)-14.
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено технологічні аспекти використання зерна спельти для виробництва хліба із цілого зерна. Встановлено, що застосування насіння чіа дозволяє підвищити споживчі якості хліба із диспергованого зерна спельти. Доведено, що застосування води, підданої дії контактної нерівноважної плазми, для замочування зерна спельти сприяє інтенсифікації виробництва хліба із цілого зерна.
Technological aspects of spelt spouted wholegrain application for bread production are highlighted. It is established that using chia seeds can improve the bread organoleptic characteristics. It is proved that using water exposed to the action of contact non-equilibrium plasma for soaking spelt grain contributes to the intensification of sprouted whole grain bread productio
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7799
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2020. - Вип. 1 (105)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n105v1r2020mykolenko.pdf743,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.