Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7862
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Олег Анатолійович-
dc.contributor.authorKovalenko, Oleg-
dc.contributor.authorРожок, Ольга Федосіївна-
dc.contributor.authorRozhok, Olga-
dc.contributor.authorТкаченко, А. М.-
dc.contributor.authorБезощук, Р. С.-
dc.date.accessioned2020-09-04T06:26:45Z-
dc.date.available2020-09-04T06:26:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКоваленко О. А., Рожок О. Ф., Ткаченко А. М., Безощук Р. С. Технологія вирощування шафрану (crocus sativus l.) // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 49-51.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7862-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія вирощування шафрану (crocus sativus l.)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
49-51.pdf284,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.