Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 18 – 20 березня 2020 р., м. Миколаїв. – Миколаїв : МНАУ, 2020. – 266 с.


У збірнику публікуються матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції», яка відбулася 18-20березня 2020 р. на базі Миколаївського національного аграрного університету. Робота конференції проходила за напрямами: інноваційні технології вирощування та переробки продукції овочівництва; оптимізація асортименту плодово-ягідних культур для переробної промисловості; сучасні системи технологій переробки та зберігання плодоовочевої продукції; обліково- фінансове забезпечення розитку плодоовочівництва та економічні аспекти вирощування переробки і зберігання продукції плодоовочівництва. Зміст матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції є точкою зору авторів та не обов’язково відображає офіційну позицію організаційного комітету конференції.


Редакційна колегія:

Дробітько А. В. – канд. с.-г. наук, доцент

Новіков О. Є. - д-р екон. наук, доцент,

Кузьома В. В. – канд. екон. наук, доцент,

Біліченко О. С. – канд. екон. наук, доцент,

Самойленко М. О. – д-р с.-г. наук, професор

Шевченко І. В. – д-р с.-г. наук, професор

Дудяк І. Д. – канд. с.-г. наук, доцент

Нікончук Н. В. – канд. с.-г. наук, доцент

Федорчук В. Г. – канд. с.-г. наук, доцент

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 50
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Ромашка лікарська: морфобіологічні особливості та вирощуванняАнтипова, Лідія Климівна; Antipova, Lidiya; Коваленко, Олег Анатолійович; Kovalenko, Oleg; Хоменко, А. К.; Khomenko, A.
2020Облік витрат на виробництво продукції рослинництваПісоченко, Тетяна Сергіївна; Pisochenko, Tetyana
2020Ведення обліку плодоовочівництва в УкраїніПісоченко, Тетяна Сергіївна; Pisochenko, Tetyana; Кириленко, А. В.
2020Особливості ринку плодоовочевої продукціїКсьонжик, Ірина Володимирівна; Ksyonzhik, Iryna; Ендрес, В. С.; Буганов, О. В.
2020Ринок ефіроолійних культур в Україні та ЄвропіКоваленко, Олег Анатолійович; Kovalenko, Oleg; Хоненко, Любов Григорівна; Honenko, Lubov; Заволока, К. С.
2020Аналітичний огляд ринку лікарських рослин УкраїниКоваленко, Олег Анатолійович; Kovalenko, Oleg; Корхова, Маргарита Михайлівна; Korhova, Margarita; Цой, Н. Г.; Остапенко, О. Д.
2020Ринок тепличних культурБіліченко, Олександр Степанович; Bilichenko, Alexander; Місаренко, Т. О.
2020Облік маркетингових витрат підприємств плодоовочевої галузіЧебан, Юлія Юріївна; Cheban, Julyja; Брашавецька, Олена Валеріївна; Brashavetska, Olena
2020Тенденції розвитку промислового овочівництва в аграрних підприємствахПісоченко, Тетяна Сергіївна; Pisochenko, Tetyana; Коротунова, А. Г.; Юношев, С. Ю.
2020Облік витрат на виробництво продукції плодоовочівництваДубініна, Марина Вікторівна; Dubіnіna, Marina; Буганов, О. В.
2020Джерела фінансування розвитку плодоовочівництваБіліченко, Олександр Степанович; Bilichenko, Alexander; Кугляр, А. А.
2020Переробка, зберігання і використання цукрового бурякуФедорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Кузьменко, А. М.
2020Особливості виготовлення і споживання різних видів горіхової олії та пастиФедорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Льоткіна, Т. Є.
2020Характеристика продукції, що виробляється з картопліМарценюк, Ігор Михайлович; Martsenyuk, Igor; Заволока, К. С.
2020Правові засади забезпечення якості та безпеки споживання замороженої плодоовочевої продукціїКурепін, Вячеслав Миколайович; Kurepin, Vyacheslav
2020Зберігання картопліДудяк, Іван Дмитрович; Dudyak, Ivan; Піскова, Ю. П.
2020Раціональний спосіб зберігання посадкового матеріалу часнику нестрілкуючого ярогоДудяк, Іван Дмитрович; Dudyak, Ivan; Ткаченко, А. М.
2020Збереженість плодів томата залежно від температурних умов та стиглостіДудяк, Іван Дмитрович; Dudyak, Ivan; Котрус, М. А.
2020Використання знежиреного обліпихового шроту для підвищення харчової цінності хлібаДудяк, Іван Дмитрович; Dudyak, Ivan; Кислянка, Н. П.
2020Технологічні особливості виготовлення гарбузового пюреДудяк, Іван Дмитрович; Dudyak, Ivan; Барчук, В. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 50