Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7875
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБіліченко, Олександр Степанович-
dc.contributor.authorBilichenko, Alexander-
dc.contributor.authorЛьоткіна, Т. Є.-
dc.date.accessioned2020-09-07T07:21:35Z-
dc.date.available2020-09-07T07:21:35Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБіліченко О. С., Льоткіна Т. Є. Перспективи застосування технології шокової заморозки в плодоовочівництві // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 131-133.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7875-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПерспективи застосування технології шокової заморозки в плодоовочівництвіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
131-133.pdf247,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.