Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7883
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКурепін, Вячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorKurepin, Vyacheslav-
dc.date.accessioned2020-09-07T07:51:17Z-
dc.date.available2020-09-07T07:51:17Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКурепін В. М. Правові засади забезпечення якості та безпеки споживання замороженої плодоовочевої продукції // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 172-175.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7883-
dc.description.abstractРозглянуто правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини для здоров'я населення України, проаналізовано нормативно-правові акти, які регламентують якість замороженої плодоовочевої продукції.uk_UA
dc.description.abstractThe legal bases for ensuring the quality and safety of food and raw materials for the health of the population of Ukraine are considered, the legal acts regulating the quality of frozen fruit and vegetable products are analyzed.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectШвидке заморожуванняuk_UA
dc.subjectбезпечність продукціїuk_UA
dc.subjectспоживачuk_UA
dc.subjectправові засадиuk_UA
dc.subjectконтроль та наглядuk_UA
dc.subjectзахист здоров'яuk_UA
dc.subjectFast freezinguk_UA
dc.subjectproduct safetyuk_UA
dc.subjectconsumeruk_UA
dc.subjectlegal principlesuk_UA
dc.subjectcontrol and supervisionuk_UA
dc.subjecthealth protectionuk_UA
dc.titleПравові засади забезпечення якості та безпеки споживання замороженої плодоовочевої продукціїuk_UA
dc.title.alternativeLegal principles of quality assurance and safety of consumption of frozen fruits and vegetablesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
172-175.pdf306,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.