Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7886
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорчук, Валентина Григорівна-
dc.contributor.authorFedorchuk, Valentina-
dc.contributor.authorКузьменко, А. М.-
dc.date.accessioned2020-09-07T08:37:13Z-
dc.date.available2020-09-07T08:37:13Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФедорчук В. Г., Кузьменко А. М. Переробка, зберігання і використання цукрового буряку // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 190-192.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7886-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПереробка, зберігання і використання цукрового бурякуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
190-192.pdf338,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.