Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7889
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПісоченко, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorPisochenko, Tetyana-
dc.contributor.authorКоротунова, А. Г.-
dc.contributor.authorЮношев, С. Ю.-
dc.date.accessioned2020-09-07T10:38:11Z-
dc.date.available2020-09-07T10:38:11Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПісоченко Т. С., Коротунова А. Г., Юношев С. Ю. Тенденції розвитку промислового овочівництва в аграрних підприємствах // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 197-198.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7889-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТенденції розвитку промислового овочівництва в аграрних підприємствахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
197-198.pdf322,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.